Voor de onvergetelijke evenementen

Feestzaal

Heb je iets te vieren?

Daar maken we graag werk van, want jouw vrije tijd is onze zorg.

Van lezingen, congressen en workshops tot concerten, bedrijfsfeesten en privéfeesten.

We hebben alles in huis om er een onvergetelijke en zorgeloze belevenis van te maken.

Voor elke gelegenheid bespreken we met jou graag de geschikte formule. Een informele barbecue, een uitgebreid buffet of een lekker diner? Het kan allemaal. Heb je vragen of suggesties?

Neem zeker contact met ons op.

De ideale plek voor bijzondere momenten

Bij Brasserie MaNo hebben we een prachtige feestzaal waar we tot 100 personen kunnen ontvangen voor een zittend diner. Voor recepties kunnen we een nog grotere menigte verwelkomen, waardoor onze ruimte zeer flexibel en geschikt is voor evenementen van verschillende groottes en soorten.

Onze ruimte is meer dan alleen een locatie, het is de plek waar je een intiem diner kunt organiseren of een groots feest kunt houden. En omdat elk evenement uniek is, werken we graag met jou samen om de juiste formule te vinden die aan jouw behoeften voldoet. Of je nu een menu wilt samenstellen dat jouw persoonlijke smaak weerspiegelt, of je wilt werken met onze voorgestelde menu’s, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Wij weten dat elk evenement bijzonder moet zijn, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat de jouwe dat ook wordt. Contacteer ons om te ontdekken hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.