Welkom bij Brasserie MaNo: Een culinair paradijs in het hart van Schilde

Ontdek Brasserie MaNo, jouw idyllische culinaire bestemming gelegen in de groene long van Schilde. Het befaamde “Schildestrand” van weleer, daar kan je onze Brasserie terugvinden. De ideale ontmoetingsplaats voor liefhebbers van gastronomie en natuur.

Gemakkelijk bereikbaar en prachtig gelegen

Met ruime parkeergelegenheid en perfect gelegen op fietsknooppunt 45, biedt Brasserie MaNo naast overheerlijke gerechten ook gemak en toegankelijkheid. Start of eindig je fiets- of wandeltocht bij ons en geniet van de mooiste routes in de regio.

Voor ieder wat wils

Laad je batterijen op met een snelle lunch of sluit je dag af met een gezellig diner in onze sfeervolle Brasserie. Op zonnige dagen nodigen we je uit op ons ruime tuinterras, en bij minder weer verwelkomen we je graag onder onze gezellige pergola. ’s Namiddags kun je ook genieten van onze heerlijke ijscoupes of smaakvolle pannenkoeken.

Ontdek Brasserie MaNo

Brasserie MaNo, waar gastvrijheid en culinaire hoogstandjes elkaar ontmoeten. Wij streven ernaar om elke gast een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden. Wil je genieten van een heerlijke maaltijd in een ontspannen, gastvrije omgeving? Reserveer vandaag nog je tafel bij Brasserie MaNo en ervaar zelf de charme en de warmte van ons unieke restaurant in Schilde. We kijken uit naar je bezoek!