Werken bij Brasserie Mano

Ontdek Brasserie MaNo

Brasserie MaNo is meer dan zomaar een plek om te werken. Het is een plek waar je kunt groeien, kunt stralen en je passie voor de horeca echt kunt laten bloeien. Wij zijn een hechte groep van gedreven mensen, altijd in de weer om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Maar om dat te blijven doen, hebben we jou nodig.

Bruisend en dynamisch

Ben je gek op het bruisende leven in de horeca? Word je enthousiast van het idee om te werken in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is? Dan is Brasserie MaNo precies wat je zoekt.

Kwaliteit en gastvrijheid

Bij ons staat kwaliteit en gastvrijheid voorop. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen. We houden ervan onze gasten te verrassen, en daar hebben we jou voor nodig. Iemand die met plezier en toewijding de gasten een fantastische tijd bezorgt.

Ontdek je mogelijkheden

Misschien zie je jezelf wel drankjes schenken aan de bar, heerlijke gerechten bereiden in de keuken of met een stralende glimlach de gasten verwelkomen. Waar je talenten ook liggen, we hebben een plek voor je bij Brasserie MaNo.

Jouw avontuur bij Brasserie MaNo

Dus kom op, stap in de wereld van Brasserie MaNo! Maak deel uit van ons fantastische team en voeg jouw unieke smaak toe aan onze mix. We beloven je een werkomgeving waar je je thuis voelt, waar je wordt uitgedaagd en waar je ruimte krijgt om te groeien.

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je er klaar voor? Dan horen we heel graag van je. Laat je passie zien, breng je enthousiasme mee en kom onze crew versterken. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteer hier